5.1.2013

Uusi muotoilurauta

Tiistai aamuna tulin yövuorosta ja mulla oli kylpärin lattialle jäänyt suoristusrauta jäähtymään niin arvatkaas vaan kuka meni polki raudan päälle niin, että se hajos. Kyllä voitte arvata, että ärsytti ja harmitti. :/ Toissapäivänä kävin sitten Sokokselta ja sieltä ostin uuden Remingtonin Shine Therapy muotoiluraudan jolla oli hintaa 69,95€. Ensin ajattelin, että olisin ostanut jonkin halvemman jolla pärjäisin, mutta sitten ajattelin tarkemmin, että ostan vähän hinnakkaamman ja laadukkaamman ja voin sanoa kyllä että kannatti! :) Nyt voin vannoa, että en säilytä tätä lattialla!!


Pikkusisko tuli kylään nyt viikonlopuksi. Tänään ollaan laulettu singstaria :D ja käytiin vuokraamsssa Ärrältä pari leffaa. Eritoten tota The Vow leffaa odotin ihan hulluna!!


Maanantaista lähtien onkin sitten tarkoitus aloittaa Fressillä käyminen uudestaan pitkän tauon jälkeen. :) Tänään ostin kaupasta Fit Laihdu! lehden jossa on niin paljon hyödyllisiä vinkkejä laihduttajalle! Mulle laihduttamisessa ei oo ongelma se, etten tietäisi miten tulee liikkua ja syödä vaan ongelma on itsekuri. :/ Mä tiedän, että niitä heikkoja hetkiä tulee joten silloin pitää tarttua näihin lehtiin kiinni sillä näistä saa hurjasti motivaatiota jatkaa eteenpäin!!


Mira

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti