3.1.2013

Lumenen heleyttävä BB-voideBB-voidetta täällä, BB-voidetta siellä... Markkinoilta on nykään saatavana kyseisiä voiteita melkeimpä jokaiselta merkiltä... Täytyy sanoa, että jossakin vaiheessa alkoi jo ärsyttämään kun niitä tulvi joka suunnasta.

Ensimmäinen kosketukseni BB-voiteisiin oli Garnierin, josta pidin aluksi mutta sitten pidemmässä käytössä voide alkoi tuntumaan tahmealta ja epämiellyttävältä. Sen jälkeen en ole BB-voiteita käyttänyt ja siirryin takaisin käyttämään meikkivoiteita... Kunnes nyt huomasin, että Lumenelle on ilmestynyt BB-voide. Lumene on mulle kosmetiikassa yksi luottomerkeistä ja tottakai oli pakko päästää testaamaan tätä kyseistä tuotetta. :)

HELEYTTÄVÄ BB-VOIDE - Kevyt, kosteuttava ja hoitava voide auttaa tasoittamaan ihon omaa luonnollista sävyä ja peittämään ihon pienet virheet. SK 20. Ihosi näyttää tasaisen kauniilta ja luonnolliselta.

Tämä on syrjäyttänyt meikkivoiteen meikkipussistani. Voide peittää riittävästi, pysyy kasvoilla, tuoksuu ihanalle, kosteuttaa kuivaa ihoani ja levittyy kuin unelma. Ainoan miinuksen voisin antaa, että vaaleakin sävy on aika tumma, mutta siitä huolimatta voide sulautuu kasvoilleni hyvin. :) Todella nopeaa on nykyisin tehdä meikkipohja. Levitän käsin bb-voiteen koko kasvoille ja päälle sipaisen Body Shopin värintöntä irtopuuteria. Meikkipohja kestää ja  tämän bb-voiteen kanssa en ole huomannut samaa kuin meikkivoiteiden kanssa, että ne valuvat päivän mittaan pois kasvoiltani, koska ihoni on _todella_ helposti rasvoittuva. Olen tähän tuotteeseen todella tyytyväinen! Arvostelu 9/10. :) Onko siellä ruudun toidella puolella kukaan tykästänyt Lumenen heleyttävään BB-voiteeseen?
  
Mira

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti