20.1.2013

Toinen viikko


Otin nytten tavoitteeksi, että kirjottelen tänne viikottain kuulumisia tästä mun elämäntapa remontista. Toinen viikko alkoi hyvin, mutta sitten loppu ei mennytkään niin hienosti. 

Loppuviikosta tuli syötyä  ja juotua kaikkea epäterveellistä: pizzaa, herkkuja, drinksuja yms... Kamala morkkis, mutta eihän niille enää mitään voi. Itekseen olessa mulla ei ole mitään ongelmaa syödä oikein, mutta nytkin kun ystävä tuli, niin siitä tulikin kamalan vaikeaa. :/. Kukaanhan ei pakota syömään, itse valitsee mitä suuhun laittaa, mutta mitäs on niin heikko itsekuri. 
 
kuva: we it

Liikuntojen suhteen maanantai ja tiistai olivat lepopäiviä. Keskiviikkona menin yövuoroon, joten torstaina en päässyt liikumaan, sillä yövuorot verottaa voimat ihan nolliin. Ystävä tuli sitten torstaista - lauantaihin joten silloin en myöskään treenannut ollenkaan. Tälle päivälle olin sitten varannut pumpin ja spinningin, mutta mulla on nyt jotenkin vähän heikko ja etova olo. Päätin sitten, että parempi olla menemättä, kun en tosiaankaan ole ihan voimissani. Ennen olisin luovuttanut ja ajatellut ettei tästä tule mitään, mutta nyt jatkan eteenpäin ja siitä ei ole epäilystäkään!! Painoa en ole nyt uskaltanut ottaa, joten en tiedä mikä on viikon tulos. Huomenna alkaa kolmas viikko ja sitten punnitsen aamulla lähtötilanteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti