31.12.2012

Aleshoppailua(ko)?


Niin oli tarkoitus, mutta yksikään tehty ostos ei ollut aletuote, ups... :D mutta kaikki tehdyt ostokset oli tarpeellisia. :) Suuntana oli Matkus ja pakko tulla näyttämään tänne mitä sieltä löytyi! :)


1. Nivea Daily Essentials Refening Clear-up Strips. Yksinkertaisesti yksi mun monista luottojutuista mitkä oikeasti toimii ja mitä ilman ei pärjää!!

2. Seaweed Ionic Clay Mask. Viimeksi Body Shopissa käydessäni ostin samaa sarjaa olevan puhdistusgeelin jonka totesin todella hyväksi. Nyt ostin ensimäistä kertaa kyseisen merilevä-ionisavinaamion sillä sen tuotelupaus kuulostaa kokeilemisen arvoiselta! "Syväpuhdistavan kasvonaamion sisältämä ionisoitu savi toimii magneetin tavoin ja vetää epäpuhtaudet ja liiallisen rasvan ulos ihohuokosista. Mineraalipitoinen merilevä hoitaa ja kirkastaa ihoa. Sopii rasvaiselle iholle ja sekaiholle." Kuulostaa hyvältä. Toivotaan, että toimii. :)

3. Lumene Vitamin C+ Heleyttävä BB-voide. Mielenkiinnolla odotan, että pääsen kokeilemaan tätä! Odotukset on ainakin korkeella!

4. Seaweed Clarifying Toner. Tämän tuotteen ostin myös puhdistusgeelin innoittamana ja edellinen kasvovesi alkaa kohta vetelemään viimeisiään joten miksipä en tätä testaisi! :)Aivan i h a n a pääkallohuivi Cubuksesta jossa tosi kivoina yksityiskohtina timanttisia pääkalloja<33 Tämä kolahti kovaa ja lujaa, kun näin tän ja pakko oli saada! Ehdottomasti mun lempihuivi<33

Musta perus neulebolero Gina Tricotista.  Tämmösille on aina tarvetta. :)

Että sellasia aleostoksia. Mitäs tykkäätte? :)

Mira

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti