16.11.2012

Neljä plus yksi

Mun huulet on aina aivan järjettömän kuivat, vaikka käyttäisin kuinka huulirasvaa. Huulet on rohtuneet, ne lohkeilee ja niistä irtoaa paljon kuollutta ihoa. En pysty käyttämään ollenkaan huulipunia tai huulikiiltoja vaikka haluaisin, mutta kun ne ei levity kauniisti kuiville huulille. Nyt ostin ensimmäistä kertaa kokeeksi The Body Shopin huultenkuorinnan ja lisäksi kosteuttavan e-vitamiini huulivoiteen, josko näillä saisin huuleni hyvään kuntoon. Hope so. 


Nyt mä vasta oikeestaan olen alkanut tajuamaan luomivärien hienouden. En oo ennen käyttänyt luomivärejä ollenkaan, mutta nyt niitä on pikkuhiljaa alkanut ilmestyä meikkipussiini. Viimeisimpä olen ostanut Isadoran luomiväripaletin, jossa on neljä ihanaa ruskeaa helmiäissävyä.


Lumenen Stay Matt mineraalimeikkivoide, joka on yksi mun luottomeikeistä. Tää on vaan yksinkertaisesti paras meikkivoide mitä oon ikinä tähän asti kokeillu! Mun iholle kun on haastellista löytää sopivia meikkejä niin en hevillä luovu jostakin, jonka olen todennut hyväksi!


Ja sitten viimeisenä muttei todellakaan vähäisimpänä, Remingtonin pearl wand! ♥ Tällä saa ihanat kiharat nopeesti ja vaivattomasti, kun oppii vaan oikean tekniikan. Itelläkin vielä opettelemista ja varsinkin siinä ettei polta sormia, mutta harjoittelemalla toivottavasti oppii. :)2 kommenttia:

  1. Mä ostin just ton saman kihartimen uudeks vuodeks :) ihan sika hyvin saa tehtyä kiharoita ja varsinkin kun on se hanska mukana niin ei polta näppejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on ollut kiharrin edelleenkin kovassa käytössä ja oon ihan tosi tyytyväinen että ostin! Niin ja hanska on tosiaan ihan verraton apu! :)

      Poista